Activități

Domeniile de activitate sunt: furnizare energie electrica, tradingul de energie electrica si preluarea activitatii de parte responsabila cu echilibrarea.

Furnizare energie electrică

Aceasta este principala activitate pe care Lord Energy o desfășoară încă de la înființare. Anii de experiență ne-au ajutat să ne dăm seama care sunt nevoile acestei piețe și cum le putem satisface noi. Abordarea personalizată a fiecărui serviciu, destinată consumatorilor industriali, a conturat un mod de lucru extrem de sănătos. Dovadă în acest sens este numărul mare de clienți care au continuat colaborarea cu noi până astăzi.

În anul 2011, S.C. LORD ENERGY S.R.L a obținut licenta nr. 994/2011 emisă de ANRE dobândind calitatea de Furnizor energie electrică și dispune de toate aprobările si avizele necesare participarii pe piata competitiva a energiei electrice.

Parte responsabila cu echilibrarea

Incepand cu anul 2011, S.C. Lord Energy S.R.L. a inceput dezvoltarea activitatii semnand primul contract de delagare a responsabilitatii echilibrarii. In prezent in PRE Lord Energy sunt inscrisi 22 de participanti.

Trading de energie electrica

In anul 2013 compania noastra semneaza primele contracte de vanzare cumparare de energie electrica pe bursa OPCOM.

Deasemenea in anul 2013 compania a inceput sa faca primii pasi pentru patrunderea pe piata din Ungaria participand la licitatiile pentru Capacitatea de Interconexiune pe platforma maghiara KAPAR.

Furnizare produse petroliere

Intr-o piață concurențială puternică a produselor petroliere, în care totul se bazează pe flexibilitate, Lord Energy funcţionează ca o interfaţă cu servicii profesionale între marii producători şi consumatorii de orice natură.

Devenind client Lord Energy, beneficiați de un partener capabil să se adapteze particularităţilor economice ale businessului pe care îl conduceți. Cu un know-how tehnologic bine pus la punct, Lord Energy deține specialiștii potriviți să asigure produse de calitate, livrare rapidă, prețuri competitive și un grad înalt de flexibilitate în gestionarea operaţiunilor financiar-comerciale.

Clienti

 • Construcții civile/ industriale
 • Transport
 • Benzinării particulare
 • Agricultură
 • Reparații/întreținere drumuri

Produse
Oferta noastră comercială include următoarele produse:

 • Carburanţi: motorină și benzină (standard și premium)
 • Bitum: tip 50/70 și tip 70/100
 • Alte produse: combustibil termic lichid (CTL), calor, păcură

Condiții de livrare
Lord Energy oferă posibilitatea vânzării cu plată la termen prin acordarea unui plafon de credit.  Analiza datelor financiare (în vederea stabilirii plafonului de credit) se efectuează rapid.

Analiza datelor financiare (în vederea stabilirii plafonului de credit) se efectuează rapid.
Avantajele oferite de un contract cu Lord Energy:

 • Livrare rapidă
 • Prețuri competitive
 • Termene de plată flexibile, cuprinse între 7 și 120 de zile